DE TILLE CUP

Gelijkaardig aan het gekende programma ‘de container cup’ willen wij de sporters meten aan elkaar. Wij zijn benieuwd welke sport er het beste scoort op elk vlak van sport. Er zullen dus ook verschillende disciplines op het programma staan om uiteindelijk een klassement te kunnen opmaken!

Na de jeugd is het aan de volwassenen om zich te bewijzen! De eerste man en de eerste vrouw krijgen een 5-beurtenkaart voor de groepstrainingen cadeau.

‘DE TILLE CUP’ voor volwassenen gaat door op zaterdag 27 juni in de namiddag. Je kunt hiervoor vanaf nu inschrijven via onderstaand formulier. We laten je de proeven één voor één uitvoeren. Dit alles zal buiten plaats vinden in de tuin van de praktijk en met het in acht nemen van alle lopende maatregelen. We vragen voor deze challenge een prijs van €7 per deelnemer.    manvrouw


    15-16u16-17u17-18u18-19u


    Wij kunnen ook nog vrijwilligers gebruiken om te helpen op deze dag! Ben jij vrij? Laat ons via sms (0491 08 72 24) weten als jij kan! De vrijwilligers krijgen een gratis groepstraining als vergoeding!