Coronavirus – maatregelen

  • Groepspraktijk Tille
  • 16/03/2020

Beste patiënt

Het coronavirus en de verspreiding ervan volgt de voorspelde curve. Het is dus van het grootste belang om aandacht te besteden aan een aantal preventieve maatregelen die moeten meehelpen de bevolking en jezelf te beschermen. Na richtlijnen van Sciensano , UNIZO en diverse van onze beroepsverenigingen hebben wij besloten volgende maatregel te treffen.

Niet-dringende behandelingen zullen worden uitgesteld tot een later tijdstip.

Heeft u nog een afspraak bij ons staan de komende periode?
We zullen iedereen persoonlijk telefonisch of per mail benaderen om de afspraken op te schorten tot een later moment. We realiseren ons de noodzaak van behandeling van uw klachten zeer goed en het spijt ons dan ook enorm, echter is het van zeer groot belang het virus in te dammen. Zodra de situatie verbetert staan wij terug met open armen voor u klaar. Wekelijks zullen wij de situatie evalueren en nagaan wat de mogelijkheden zijn op dat moment.

Zijn er andere vragen die u voor ons heeft in deze periode? Aarzel dan niet contact te nemen via de gegevens die te vinden zijn op onze contactpagina.

Tot slot willen we iedereen het volgende op het hart drukken: zorg goed voor jezelf en je omgeving en denk aan de de mensen met een verzwakte immuniteit door alle genomen maatregelen ernstig te respecteren!

Alvast dank  voor uw begrip!

Team Tille
Bart, Jeroen, Jolien, Lise, Cindy, Silke, Dorien, Lindsey, Carolien, Sarah, Yorick en Marina

Wenst u een afspraak of meer informatie?

Aarzel niet om contact op te nemen!

Maak een afspraak Contacteer ons

© 2017 - Groepspraktijk Tille·Privacy·Cookie statement