Pilates

De ideale combinatietraining voor het ontwikkelen van lenigheid, kracht en stabiliteit

Maak een afspraak

Over pilates

Bij pilates worden spierversterkende oefeningen afgewisseld met oefeningen die de lenigheid en stabiliteit bevorderen, om zo de houding en algemene conditie van het lichaam te verbeteren. De focus ligt hierbij op de ‘core’ of ‘powerhouse’ van het lichaam, namelijk de buik-, bekken-, dij-, onderrug- en schouderbladspieren, omdat deze erg belangrijk zijn voor een goed houdings- en bewegingspatroon. Door pilates training krijg je bovendien meer controle over je lichaam en kunnen allerlei lichamelijke klachten tegengegaan worden.

Deze groepsles situeert zich tussen BBB en Yoga, doordat er niet enkel op kracht en conditie gewerkt wordt maar ook op lenigheid, evenwicht en ademhaling. Een ideale combinatie die voor iedereen toegankelijk is en steeds op eigen niveau kan worden uitgevoerd. Hier wordt er ook in kleine groepen gewerkt zodat er steeds voldoende begeleiding is.

Elke dinsdag & donderdag van 20u tot 21u 


Inschrijven is verplicht en kan online via deze link. Je kan steeds inschrijven voor een hele maand. Indien het uur niet meer vermeld staat, betekent dit dat die les reeds volzet is. Neem dan best contact op per mail om op de wachtlijst te komen zodat we jou kunnen contacteren indien iemand afbelt.

Wat breng je mee?
– Bij voorkeur een eigen matje (er zijn er ook aanwezig in de praktijk)
– Gemakkelijke kledij waarin je vrij kunt bewegen
– Sportschoenen zijn niet nodig, pilates beoefen je best zonder schoenen

Als je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent, is dat ruim voldoende.

Voor vragen over de les op dinsdag kunt u mailen naar Lara Smis, voor vragen over de les op donderdag kunt u mailen naar Joline Declercq. Voor algemene informatie kun je mailen naar kinesitherapie@groepspraktijktille.be.

 

Losse les € 12,-
10-beurtenkaart € 100,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW en lessen kunnen worden betaald cash, via payconiq of  bancontact.

Lara Smis

Kinesitherapeut

Joline Declercq

Kinesitherapeut

© 2017 - Groepspraktijk Tille·Privacy·Cookie statement