NIEUWE LESSENREEKS – Kind & Tille !

 • Groepspraktijk Tille
 • 09/01/2019

Wij zijn heel enthousiast u te mogen meedelen dat wij vanaf 30 januari opnieuw een lessenreeks starten in onze praktijk, Groepspraktijk Tille!

 

Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die baat kunnen hebben bij extra motorische en sociaal-communicatieve stimulatie. We werken in groepen van max. 8 kinderen zodat we elk kind de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen en hierbij de gepaste begeleiding te krijgen. De kinderpsychotherapeute en de kinderkinesitherapeute van onze praktijk gaan via Sherborne en sociaal-communicatieve opdrachten de kinderen met extra noden uitdagen en handvaten bieden om contact met leeftijdsgenoten en hun omgeving aangenamer te maken.

 

De lessen gaan steeds door op woensdagnamiddag van 13u30 tot 14u30.

Indien u hier interesse in hebt, kunnen wij deze lessen op uw school organiseren op vrijdagnamiddag. Dit de geeft de mogelijkheid aan kinderen met extra noden (ADHD, ASS, hoogsensitiviteit, concentratiemoeilijkheden,…) om even een time-out te installeren waarbij ze op een positieve manier gestimuleerd worden om elk met hun eigen moeilijkheden te leren omgaan.

In onze flyer in bijlage kunt u meer informatie hieromtrent terugvinden. Wij zijn ook steeds bereid om dit initiatief op uw school te komen toelichten!

Wij hopen van jullie te horen!
  12345678910


  12345678910


  Strikt vertrouwelijke informatie gedeeld via dit formulier komt enkel bij de betrokken therapeut terecht.

   

  Wenst u een afspraak of meer informatie?

  Aarzel niet om contact op te nemen!

  Maak een afspraak Contacteer ons

  © 2017 - Groepspraktijk Tille·Privacy·Cookie statement