Off season training met SPΛRCKE

  • tille-functional-training
  • 30/05/2019

Voor de meeste sporten is de zomerstop aangebroken. Het is het ideale moment om te rusten, jezelf te ontwikkelen, te verbeteren en te concentreren op vaardigheden die je competitieprestaties beïnvloeden.

Met SPΛRCKE willen wij ervoor zorgen dat je opnieuw fit start aan het begin van de competitie. Maar wij werken niet alleen aan het in stand houden van de conditie. SPΛRCKE staat voor Speed (snelheid), Power (snelkracht en sprongkracht ), Agility (behendigheid), Reaction (reactiesnelheid), Coördination (coördinatie), Kinesitherapie (blessurepreventie) en Explosive (explosiviteit).

Het is een specifieke vorm van trainen die wetenschappelijke evidentie heeft om spelers progressie te laten maken op fysiek vlak.

In bepaalde grote sportclubs wordt dit reeds toegepast. Toch besteden veel coaches er te weinig aandacht aan wegens gebrek aan kennis of tijd. In Groepspraktijk Tille willen we deze manier van trainen integreren in een algemene functionele training. Zo houdt de training ook blessure preventie en core stability in. Functionele oefeningen zullen op een sportspecifieke manier geïntegreerd worden om progressie te maken op uw persoonlijke doelstellingen.

Voetballer, basketballer, kunstschaatser, volleyballer, judoka… Wij verdiepen ons in elke sport om je sterker aan het nieuwe seizoen te laten starten. We organiseren deze trainingen op aanvraag, zowel individueel of voor groepen (tot 10 personen van dezelfde sporttak)

Vul onderstaand formulier in als jij een SPΛRCKE-training voor jezelf of voor een groep wil aanvragen of graag wat meer informatie wil.


    Wenst u een afspraak of meer informatie?

    Aarzel niet om contact op te nemen!

    Maak een afspraak Contacteer ons

    © 2017 - Groepspraktijk Tille·Privacy·Cookie statement